47 thoughts on “Viral tengah main mobile legends sekali member call kuang ajar

  1. MongGee Chan October 9, 2017 at 4:15 am

    LOL i will say the same thing lol. hahahaha more worst than that maybe . hahaha

  2. ViralKing October 9, 2017 at 4:15 am

    Klau Dpt member mcm ni,Korang mohon Tikam kepala Dia Guna pisau

  3. Mia Sara October 9, 2017 at 4:15 am

    cipai klu org mcm tu

  4. Rock Bro October 9, 2017 at 4:15 am

    aku fhm prsaan kau..fon aku sndiri terbelah๐Ÿ˜‚

  5. rasyid razak October 9, 2017 at 4:15 am

    wei.salman ko ke tu..hahhaaanat

  6. WEIRD CREATURE October 9, 2017 at 4:15 am

    Warrior je diorang tu…hahahaha๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  7. Mohd Sallehuddin October 9, 2017 at 4:15 am

    org yg menghina hobi org dengan perkataan noob adalah anak haram. sbb apa, haram xreti hormat org. kenapa org mcm ni x mampos je. selagi ada anak haram ni, x maju malaysia.

  8. Fauzan Haziq October 9, 2017 at 4:15 am

    Ahh f**k

  9. Qamarina Ina 2 October 9, 2017 at 4:15 am

    sama la macam kawan aku. Dia main mobile legends. Habis mak dia call. masa dia cakap dengan mak dia ok… lepas dah habis tetiba dia kalah. dia marah dekat aku and fon dia. and dia buang game tu…

  10. Watermelon Fury October 9, 2017 at 4:15 am

    haha aku pon penah rasa

  11. ridhuan hashim October 9, 2017 at 4:15 am

    pes17 baru ada fight..mobile lagend geng2 rambut merah,low yat ja main..

  12. Chelsea Lg October 9, 2017 at 4:15 am

    ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  13. SergeantIqbal MSA October 9, 2017 at 4:15 am

    Pernah kene gak mcm ni

  14. Faiz Nizam October 9, 2017 at 4:15 am

    aq banyak kali kene๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

  15. CyuZn October 9, 2017 at 4:15 am

    aq penah jadi seperti ini senjk hari tu kwn aq jdi kunyit.. The and

  16. Johny Alias October 9, 2017 at 4:15 am

    kimak pehal la babi video sampah mcm nie pon letak aku byk kali dh pedajal member aku main ml ni. bukan call aku sepak phone dia sampah pecah

  17. Farhan Ameer October 9, 2017 at 4:15 am

    serious sakit hati bila tengah best main tetiba ada orang call

  18. the ghost comment October 9, 2017 at 4:15 am

    ni mesti budak noooob ni

  19. abu akasha October 9, 2017 at 4:15 am

    ni pun nk msuk YouTube.. sampah longkang tol

  20. fuzion faster October 9, 2017 at 4:15 am

    Ni pon viral wtf

  21. Naim Azman October 9, 2017 at 4:15 am

    Boleh tiru nihh

  22. Haris Fawaki October 9, 2017 at 4:15 am

    Aku benci Gila sial kalau main mobile legend ade org call.. Yang paling aku geram.. Awek aku selalu call aku.. Kalau aku tak angkat dia dtg umah aku.. Babi lek lek nak menang turun rank.. Legend 9..lancau

  23. Yo Pancing October 9, 2017 at 4:15 am

    Aku bukan kaki game,,,member aku semua main game niy,,,time dorang main an faham2 jewlaa aku duk sorang2 ja lepak,,,xpewlaa nnti dorang main game niy an aku nak call,,,haha,,,time lepak main game,,,series r aku ckp time lepak an aku xpernh keluarkn fhone dari poket kecuali ada orang call,,,

  24. MR. JAY October 9, 2017 at 4:15 am

    hahahah buat lah do not disturb mode lol…Noobies lgi ni

  25. ZAFRAN GAMING October 9, 2017 at 4:15 am

    Hahahahaha

  26. akif asraf October 9, 2017 at 4:15 am

    Like jika anda pemain Vainglory sejati … peace

  27. Zulazri Aiman October 9, 2017 at 4:15 am

    baran wkwkwk

  28. Bedi 28 October 9, 2017 at 4:15 am

    plg koyak cmni la ….lagyยฒ klu tgk dok war ramaiยฒ hat tu plg koyakkkk

  29. hai Hack October 9, 2017 at 4:15 am

    sekali melayu pukimak keluar.hahaha kbye

  30. Roisa #YNWA October 9, 2017 at 4:15 am

    Payah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜Ž

  31. yuzryee The Dota 2 Gaming October 9, 2017 at 4:15 am

    Daripada main ML Bagus lagi Dota 2 dapat 20 juta kalo main international..

  32. Mariani Mahadhir October 9, 2017 at 4:15 am

    aq men elok je orang call aq reject kalu dia call aq blovk

  33. Irfan Fahmi October 9, 2017 at 4:15 am

    Friend kurang ajar

  34. Nazrie Babayega October 9, 2017 at 4:15 am

    hahahaha

  35. fitri mubarak October 9, 2017 at 4:15 am

    Nope. Tak minat. Vainglory juga best. Hahaa. Sape yg tak pernah dengar. Aq sarankn tgk kt youtube cara gameplay baru install.

  36. ํ•˜๋ฐฑ์˜ October 9, 2017 at 4:15 am

    Moba okay tp 1 je masalah bila main dapat team kiwak afk awal2 ๐Ÿ˜‚ then kita pakai FLAG Malaysia TTIBA team FLAG sama cakap indon mau xcibai perangai main dh noob xde back-up bagai ๐Ÿ˜‚ hahahaa

  37. Ujung Oppa October 9, 2017 at 4:15 am

    Patut lahh .aku dpt team..afk..rupenyer..ni care die..ok skrang aku dah sedar..lepas ni aku dah tak maki lagi..org afk..uninstall terus

  38. As ro October 9, 2017 at 4:15 am

    Hahaha

  39. ใ€ร† Felixใ€‘ October 9, 2017 at 4:15 am

    Lagend ?

  40. penonton youtube October 9, 2017 at 4:15 am

    "Sabar la ngok ramai kot" Ahahahaha mcm kene gangbang jer… You has been slain

  41. Ranggi Metropolis October 9, 2017 at 4:15 am

    Game kturunan Babi lag nak haram tu ke korang main..aku cdangkan ko uninstall jelah..ckup2 jd cm aku hp sj7 aku pcah screen cm tu je.. dh tu epiv dpt team noob always bendera biru cair tu klo jmpa makan trajang k..pa puki pnya Moonton..

  42. RasHzZ IV October 9, 2017 at 4:15 am

    Biasa ah tu aq pon pnah kne dgn kwn aq

  43. Thomas Vermaelen October 9, 2017 at 4:15 am

    Mobile Legend? Femes eh game tu skrg..mcm COC, dulu pagi petang siang malam bangun tido terus bukak natang tu…main bertahun lamanya…last2 jadi boring…lepas tu uninstall…Mobile Legend pun tak lama jadi mcm COC jugak…keluar game baru,game yg lama akan diketepikan…CS jugak kini dan selamanya…kahkah

  44. are min October 9, 2017 at 4:15 am

    melalaikan

  45. aslin 240980 October 9, 2017 at 4:15 am

    Lawak!!!๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚

  46. DL HS October 9, 2017 at 4:15 am

    game bdak2 noob

  47. Build Afiv October 9, 2017 at 4:15 am

    Ahhhh f**k

Leave a Reply