Viral Umar ugutt mangsa patutlah Yusuf Azmi bengang



Mungkin ramai dah tau semalam viral Yusuf Azmi naik angin semalam kepada Si Umar. Yusuf takkan jadi macam tu kalau Si Umar tak langsi. Dah la kantoi aniaya orang ramai, pastu berlagak buat muka samseng. Dengar sendiri sedikit sedutan Umar pernah call dan beri ugutan & ancaman kepada saya ketika saya menentang kegiatan mereka mempromosikan penipuan rumah sebelum ini. Kau langsi Umar , orang lain boleh jadi 2 Kali Langsi daripada kau . Kes ini dah dilaporkan kepada polis, Tapi polis cakap ini bukan satu ugutan. Ok , Saya pasrah . 😊.

credit: Khairul Ezuwan

source

30 thoughts on “Viral Umar ugutt mangsa patutlah Yusuf Azmi bengang

  1. Airul Jamaica September 30, 2017 at 2:33 am

    Dengar suara umar pun tak berani . Saya awak bagaiii

  2. Smashing Labu September 30, 2017 at 2:33 am

    celaka punya mamak.. mmg kaki putar..ckp gegar 1 pun xboleh pcaya

  3. Nard Mrn September 30, 2017 at 2:33 am

    mmg patut pun bagi bekicap si umar nie

  4. Imperial Destroyer September 30, 2017 at 2:33 am

    video penuh takde ke.. nak dgr sampai habis

  5. Adly Mz September 30, 2017 at 2:33 am

    Ade Backup polis tertentu sebab tu gangster naik kepala

  6. mummy Irfhan September 30, 2017 at 2:33 am

    Adoi ugut pakai gambar pun kecut dah….kata muka kicap masin..,puii bauar balik duit yg ko curi tu

  7. nego co September 30, 2017 at 2:33 am

    Siapa kutuk polis ni nampak Sgt x alert. PPIM buat kerja upload kat YouTube kat fb live memanglah. Polis buat kerja x upload sbb depa up dekat gerak khas. Setakat kes mcm ni alahai…. Fatah amin handle setengah jam jer dah dapat tangkap semua ekor sampai kepala. Tu pon terpaksa tambah iklan Apollo ngan adabi….kalau yusof haslam turun selesai tapau 15 minit je kes mcm ni. No wonder indeks jenayah turun mendadak dedak SBB gerak khas settle semua ni. So…. Fikir2lah yusof haslam dgn yusof Azmi siapa dpt selesai kes dulu. Steady….umar kicap atas kulit APA x nampak paria….

  8. Pelam Masak September 30, 2017 at 2:33 am

    Terbaiklah ppim

  9. Ayzat Kamikaze September 30, 2017 at 2:33 am

    polis skrg ni xde function je aku tgok nsib baik kita ada ppim kalau kes2 mcm ni berlaku bru aman skit keadaan mangsa2 yg kena tipu ni trbaik ppim

  10. Alhafiz Mohdnoor September 30, 2017 at 2:33 am

    29orang baruaπŸ‘Ž

  11. emyun 96 September 30, 2017 at 2:33 am

    Kita bersatu langgar je pailang2 ni.diorang rasa diorang besar sangat.

  12. Daniel Lol September 30, 2017 at 2:33 am

    Patutnya kita perlu lahirkan orang seperti yusuf Azmi . Baru
    gemilang negara

  13. nieexs molko September 30, 2017 at 2:33 am

    ni suara key lah dengan umar bukan mangsa.

  14. Pak Tam September 30, 2017 at 2:33 am

    Kalau jadi apa2 kepada yussof kita anak2 melayu mesti kena bersatu bantu PPIM.

  15. Pak Tam September 30, 2017 at 2:33 am

    Mana PDRM ?????

  16. Jkkk Muda Kg Pandan September 30, 2017 at 2:33 am

    sikit sangat…,panjangkan la sikit

  17. Mahyuddin Md Zin September 30, 2017 at 2:33 am

    bg tentera amik alih la plk.jd mcm kt thailand tu

  18. TelipatiEvolustions September 30, 2017 at 2:33 am

    Scammers ni lebih keji dari pembunuh. licik

  19. SHAM S4 September 30, 2017 at 2:33 am

    Sapa yg dislike tu mesti dah kena bayo dgn umar

  20. ahmad nalzam September 30, 2017 at 2:33 am

    Polis malaysia x blh pki la. Ke da kenyang mkn sbb tu diam.

  21. KURO September 30, 2017 at 2:33 am

    Salute brother KEY.

  22. Mohd Aliff September 30, 2017 at 2:33 am

    Sudah2 lah umar.. kaki kencing ko ni

  23. Be 8 September 30, 2017 at 2:33 am

    Polis hisap kote jew pndai..buang duit byar gaji buta,dlam gerak khas bkn main lgi sembang nk tnjuk polis mlysia nih hebat jlankn tugas perrrhhh baik n mesra puiiiiii..polis ni sbnr nya pnjhat berlesen,itu beza nya dgn pnjhat tulen..

  24. Shahril Mohd September 30, 2017 at 2:33 am

    aik?? da songlap duit siap nak pukul plak???

  25. Adi Syamim Ahamd Sufi September 30, 2017 at 2:33 am

    Senang cite kalau polis berlandaskan ajaran islam yang betul dan terapkan kat diri dengan islam in sha Allah dorg akan melaksanakan tugas ngan baik. Tapi sayang bila polis sekarang tidak mempunyai kekuatan iman dan tidak terapkan diri dengan ajaran islam dan yg bertuhankan duit perkara ni yg membuatkan mereka lalai dari tanggungjawab sebenar. Bape banyak pusat judi itu la ini la yang dibiarkan operasi senang lenang. Senang citr semua orang la tak kesah la dari background mana2 kalau duit letak di atas dari semua benda mmg akan hanyut. Cuba bersyukur dengan rezeki yang kita ada and jangan tamak in sha Allah kita akan hidup ngan aman.

  26. Shafiq Alex September 30, 2017 at 2:33 am

    huhuhu…..org melayu zaman skrg.melayu tipu melayu.melayu gduh dgn melayu.melayu tnjuk gengster dgn melayu….nk kaya senang menipu.je kje..bdan besar.otak besar.kuat sejam skali.main gim.angkat besi angkat balak.tpi MALAS..BILA NK MAJUUU??? YG MAJU BNGSA LAIN
    .bngsa lain tepuk tgn…πŸ€”πŸ€”πŸ€”

  27. buggycode linesman September 30, 2017 at 2:33 am

    polis ni elok jadi guard je kat bank2.shopping mall ke..

  28. hafis aiman September 30, 2017 at 2:33 am

    keling mmg cakap suke ugut owg,senang saje keling nie,kita ugut dye balik,klu diam dye ingak kita melayu lemah,ingat keling adeloh bangsa paling kuat sembang kosong,jadi dye ckap satu benda jgan percaya,sebb tu la keling x hilang parianya,

  29. Ery Cool September 30, 2017 at 2:33 am

    Nama bukan main

  30. Mr Rosman September 30, 2017 at 2:33 am

    zaman skrg ada pangkat,duit semua boleh beli..pemerintah dulu bermati-matian akal pikiran,tenaga utk negara bebas dari penjajah…zaman skrg bangsa melayu di jajah dgn bangsa melayu & yg tepuk tangan beramai-ramai adalah bangsa lain2….undang2pun boleh di beli skrg ni…dah x leh pakai ayat undang2 pembela rakyat…hampeh…

Leave a Reply