23 thoughts on “VIRAL!! Video SEKSI Ke-2 mirip FATHIA LATIF Live BIGO Tersebar!!

  1. Hokage Minato September 25, 2017 at 6:45 pm

    Bdoh la ko ni fateha.. Pg mmalu kan dri sndri, Hhmmm…klau nk mlu kan dri sndri bogel je trus. Ako gram nengok ttek ko yg besar tu😂😂

  2. Cosmas Kaaling September 25, 2017 at 6:45 pm

    Huhu apa la kamu ni.. Itu hal dia lah apa mau sibuk sibuk bikin susah sendiri, dia buku baju dia kaah apa… Hal dia korang nampak private part diapun korang punya tau la.

  3. ibuduit 2017 September 25, 2017 at 6:45 pm

    MAKA RAMAI JEJAKA MALAYA MELANCAP SAMBIL ULANG TENGOK ADENGAN SEKSI YANG KONON YA MUKA INCONET

  4. John John89 September 25, 2017 at 6:45 pm

    ttek bergoyang goyang macam ribut.. Tpi sdap on kunyit

  5. izumie chou September 25, 2017 at 6:45 pm

    dasyat😱😱😱x pkai bra…giler2..alang2 baik tunjuk jew..mcm minah2 thai bila kat bigo live jujur hbs..bukak jew..😒alang2 kannn..knapa tahap brani tu sikit sngt. o lupe..masih kat malaysia an..tu punca nya niat nat jujur hbs..tergndala😂klau kat bali atau thai dah jujur dahh..tunjuk terus..x yah pkai bju dah..😂😂😂

  6. Alia Ahmad September 25, 2017 at 6:45 pm

    😲

  7. SupermancyXY 888 September 25, 2017 at 6:45 pm

    dr belakang nmpk mcm kunyit tua, dr depan halia muda.. 😂😂

  8. Eiyka mekkchek September 25, 2017 at 6:45 pm

    awat tk bogel je trus😡

  9. Muhamad Arif September 25, 2017 at 6:45 pm

    Gile besar

  10. Faizal Fazdillah September 25, 2017 at 6:45 pm

    The malays be triggered when they, themselves are fucking hypocrites.

  11. belalang kunyit September 25, 2017 at 6:45 pm

    Kekerasan di malam hari..

  12. mazuha zuha September 25, 2017 at 6:45 pm

    Marilah kita sama sama boikot pelakon lahanat ni

  13. mazuha zuha September 25, 2017 at 6:45 pm

    Beza mereka ngan sampah adalah sampah dok kat tong sampah…tapi dia dok kat rumah..yang lain sama…

  14. Awiewings Wings September 25, 2017 at 6:45 pm

    Pelakon bodoh tyh bgi job dh bngsat nii sial punya orng belah lah lu

  15. Pojiemat Pojiemat September 25, 2017 at 6:45 pm

    Woww…tetek nampak puting tetek wow…..

  16. Teacher Nurul95 September 25, 2017 at 6:45 pm

    Mmber dye da halang . tp dye gagah gk nk tunjuk .. Kesian dye

  17. Kakakgemass65445678 Kakakgemass65445678 September 25, 2017 at 6:45 pm

    WANITA AKHIR ZAMAN

  18. mazuha zuha September 25, 2017 at 6:45 pm

    Kotor sungguh jalang semua nii

  19. Azhar Azhar September 25, 2017 at 6:45 pm

    fathia ni spa erk.aku datang tgok video ni pon sbb dgar crta berita tpi serius xpnab dgar nama dia dlam industri file m atau nyanian
    .artis baru ke ni.. muka waktu buat rakaman macam tak mandi jew.. lemak tpi2 pon nampak kendur

  20. Victory Psycho September 25, 2017 at 6:45 pm

    Astaga'firullah'allazim…..mngucapla kau

  21. Mr Fit QBC53 September 25, 2017 at 6:45 pm

    canggih lla fatiyaa.. al fatihah la yer..

  22. Khairul Aiman September 25, 2017 at 6:45 pm

    bodo punye pempuan disbb kn dia aku termelancap 😂

  23. mdzaid zd90 September 25, 2017 at 6:45 pm

    Artis sampah

Leave a Reply