49 thoughts on “Viral Yusuf Azmi PPIM Bertumbuk Dengan Scammer Omar Full Video

  1. areleeya nuralia September 30, 2017 at 12:31 am

    hafal skrip ke si anggun nie? “saya akui..kita dtg sini..”

  2. Muhd Mirza September 30, 2017 at 12:31 am

    Bila dah nampak yang kaki penipu semua kena dgn ppim, inshaallah yang nk jdi menipu lps ni pun dh tk brani ☺

  3. naufal zahari September 30, 2017 at 12:31 am

    Hahaha…3 ekor mcm da kene ceramah dgn lecture plak… kiikiki… padan muka

  4. Yumi umaira September 30, 2017 at 12:31 am

    kalau aku dah awal2 bertumbuk. kejenya auta je smpai ke sudah

  5. Fezlan Dezzy September 30, 2017 at 12:31 am

    Ppim,isu kohama plz

  6. Sun Sun September 30, 2017 at 12:31 am

    Mabukk kepayan..

  7. Hasnizam Hassan September 30, 2017 at 12:31 am

    Mmg terbaik bro yusuf azmi. sy sentiasa menyokong anda kerana bro yusuf azmi berani menghadapi perompak2 mcm ni.

  8. Wanlee Phorfile September 30, 2017 at 12:31 am

    Apehal…perakam video ni tak kasi tengok jelas pergaduhan.. X yah cover2 lah.. Habiskan data aku jer..

  9. Amirul Roslan September 30, 2017 at 12:31 am

    fail la yg recorde video nie haishhhh

  10. Muhaimin Shahruddin September 30, 2017 at 12:31 am

    Siapa tak follow kes memang la sedap je tulis itu ini, Yusuf Azmi ni pun muncul bila kes dah jadi. Kisahnya Dato' Anggun & Omar ni datang nak mengadu sebab tak dapat kesan si Zubir & Kassim. Dato' Anggun & Omar ni kalo ada duit, buat apa dia susah payah pi ngadap Yusuf Azmi, baik dia bayor je. Masalahnya duit tu sebahagian besar ada pada si Zubir & Kassim ni. Kome tengok orang bergaduh syok, tapi duit pembeli tu belum tentu dapat lagi. Ngerti?

  11. jaya biskai September 30, 2017 at 12:31 am

    terbaik la..jalankan siasatan khas..

  12. Hariz Zakwan September 30, 2017 at 12:31 am

    allah maha besar….alhamdullilah ada lg org mcm nih..sifat dia seperti saiditina umar al khattab(maaf klau silap)..tegas dlm menegakkan keadilan..mcm umar dahulu yg digeruni disebabkan ketegasan dan kehebatannya…akhirnya dia masuk islam dan menegakkan agama islam sekiranya ada anasir" yg menentang islam

  13. Kal Son of El September 30, 2017 at 12:31 am

    Bodoh punya kaum Melayu, sudah makan belacan jadi beruk kena belacan..

  14. Setia Terakhir September 30, 2017 at 12:31 am

    setiap manusia x lepas dari salah dan dosa..
    maafkan lh kami ya Allah..

  15. muhd mujahid September 30, 2017 at 12:31 am

    Maaf, dia orang tu buat apa ya ?

  16. Aley Lokos September 30, 2017 at 12:31 am

    pehhh…lg bagus dr polis yg buat kerja..polis kne suap sikit dah lembik lutut..hehe

  17. dani danial September 30, 2017 at 12:31 am

    terbaik tuan yusuf azmi..*tabik!!!

  18. Aren September 30, 2017 at 12:31 am

    Someone cerita what happened thanks

  19. Ary ariffin September 30, 2017 at 12:31 am

    hihihihi….penakut yeayyy

  20. wan silat September 30, 2017 at 12:31 am

    Saya support ppim saya tidak suka scammer atau penipuan perumahan

  21. GAnesan SAm September 30, 2017 at 12:31 am

    Abg Yusuf azmi terbaik membela rakyat

  22. El K September 30, 2017 at 12:31 am

    Guna kekerasan berjuang atas nama Islam.

  23. Muhammad Sukeri Eddi September 30, 2017 at 12:31 am

    Bole jadi pemimpin

  24. Saya Juga September 30, 2017 at 12:31 am

    👍👍👍 terbaiikk.. Alhamdulillah.. Ade lagi org yg mnegak kn kebenaran.. Bkn snang nk cari org2 yg mcm nie di zaman skrg. Smoga allah membalas jas baik ppim. Amiinn..

  25. Faizal Ahmad Jai8255 September 30, 2017 at 12:31 am

    Wahai hamba Allah yg beragama islam ayuh kita support ppim ke jalan Allah…amin..

  26. Faa Zainuddin September 30, 2017 at 12:31 am

    Terbaik Yusuf azmi !! Banyak tolong org islam . aku respect gila dkt dia .. jarang nak jumpa org gini .

  27. satu September 30, 2017 at 12:31 am

    APA keje la si boy iman tu dpt title dato..pelik btul..sumbangan apa yg ko buat smpai dpt dato??x layak lngsung

  28. Loqman Hakim September 30, 2017 at 12:31 am

    aku pnya tunggu part gadoh last2 kena tutup, cakkcibo betoi

  29. muhamad aiman September 30, 2017 at 12:31 am

    Keturunan umar tu mmg kan…mmg la..sumpah..keturunan bangsat.

  30. Dark Knight September 30, 2017 at 12:31 am

    nama pun keling..sama bangla..bangsa kaki auta , penipu , busuk

  31. Imran Hamid September 30, 2017 at 12:31 am

    Tak akan menang pihak ppim Dan Tak akan sukses pihak BSI…yang untung 'runners' …scheme seperti banyak terjadi di negara lain..yang salah pelabur atau pembeli tidak gunakan login apabila terjun ke dalam Hal yg Macam ini.. Mana ada rumah harga rm30 ribu..gunakanlah kebijaksanaan…harap2 tiada sape yg cedera falam sengketa ini…viral memviralkan adalah tidak sihat..ambil ikhtibar..

  32. suhaidi rahman September 30, 2017 at 12:31 am

    Siapa tahu apasal orang ppim gangster tak berani kacau

  33. sukhilmi buang September 30, 2017 at 12:31 am

    abg yusuf azmi..bagus betol cara die..tegas..biadab manusia macam ni..menipu je

  34. dopasa sinji September 30, 2017 at 12:31 am

    ape ni pasal duit kut bole gaduh…ni lah orang" kite ni yak padan dgn kopiah tak mlu dgn sorban asik nak begaduh jer…tengok mamat bangladesh tu bawa betenang …tak payalah bawak je ke majelis tinggi senter dah klo ade bukti…hey pantang betol teman tengok

  35. Niaga Sahaja September 30, 2017 at 12:31 am

    kasi bantai padu lagi

  36. ahmad adib September 30, 2017 at 12:31 am

    Ya Allah kau lindungilah mereka yang memperjuangkan bagi pihak yang ditindas. Rahmatilah mereka. Aamin.

  37. Zac Zorro September 30, 2017 at 12:31 am

    org yg beriman ialah org yg tinggi kesabaran dan pandai menyelesaikan masalah dgn bijak.. bila timbul perbalahan maka org itu tidaklah sebijak mana.."berpayung jangan sampai badan terkena hujan" .. wallahua'lam..

  38. Wan Rafiuddin September 30, 2017 at 12:31 am

    Uiih..pnas2 biar diorang rse akibat tipu org..

  39. N D September 30, 2017 at 12:31 am

    Ya Allah… takotnye ending video. 😭

  40. N D September 30, 2017 at 12:31 am

    hmmm apela nk jd tipu2 duit org ramai ni.. hmm harap kemenangan bpihak pd yg benar. Aamin

  41. sufian sufi September 30, 2017 at 12:31 am

    Ppim sepatutnya menyelesaikan secara aman. Bukan keruhkan keadaan. Nama ppim pun persatuan pengguna islan malaysia tapi perangai mcm gengster… phuiii

  42. Amirul Asyraf September 30, 2017 at 12:31 am

    Ada dk video depa gaduh.. Hat xtutup.. Yg ni lindung la pulak

  43. Iza Aloy September 30, 2017 at 12:31 am

    Terbaik

  44. muhammad aizam September 30, 2017 at 12:31 am

    der apa der? haha

  45. dorman scania September 30, 2017 at 12:31 am

    Semoga Anda berada dlm lindungan Allah.takbir.

  46. dorman scania September 30, 2017 at 12:31 am

    Terbaik tuan yusof azmi…teruskan perjuangan anda..anda la yg trbaik mmbela nasib org2 yg trtindas

  47. Qa Ma September 30, 2017 at 12:31 am

    rilek der,
    ap der?
    bang rilek bang.. hahahah

  48. Nur Hidayah September 30, 2017 at 12:31 am

    Sokong ppim! ❤️❤️❤️❤️

  49. al fonso deporpo September 30, 2017 at 12:31 am

    penjenayah sekarang semua pakai smart2..ada pangkat…susah nak setel kalau melayu yg buat hal…

Leave a Reply